AI chatbot ontwikkelen?

Hoe ontwikkel je een succesvolle chatbot?

Kansen grijpen met een chatbot? 

Slim! Want het succes van chatbots is inmiddels overduidelijk. En de mogelijkheden zijn eindeloos. Met een chatbot ben je in staat 24/7 bereikbaar te zijn, je HR afdeling te ontlasten, interne processen te optimaliseren of meer verkoop te realiseren. Om zomaar een paar kansen te noemen. 
Inmiddels is het mogelijk om zeer natuurlijke dialogen te realiseren. Met de toepassing van Artificial Intelligence (AI) - of specifieker: machine learning - is een chatbot zelflerend te maken. Hij wordt dus slimmer doordat hij steeds meer vraagstellingen en reacties begrijpt en reageert daarop met een relevante reactie, waar een gebruiker verder mee komt. Chatten met chatbots steeds normaler, het aantal positieve gebruikers groeit. 

E-sites ontwikkelde onder andere een chatbot voor Paaspop

AI chatbot ontwikkelen in 5 stappen

Waar begin je? Welke doelstelling je ook hebt, er zijn 5 belangrijke stappen te doorlopen naar een succesvolle chatbot. We lichten ze toe in deze whitepaper. Verzeker jezelf van een goede aanpak. Vul het formulier in, dan ontvang je dit stappenplan gratis en vrijblijvend in je mailbox!

Vraag de gratis whitepaper aan!