Welk CMS kies je?

Maak je beste keuze!

Hoe kies je het juiste cms?

Het is zover, de neuzen staan dezelfde kant op en er is budget vrijgemaakt voor een nieuw online platform. Maar er is veel keuze, als het gaat om een contentmanagementsysteem (cms). Waar is jouw organisatie het beste mee af? Het landschap van webplatformen is constant in beweging. Er zijn zoveel mogelijkheden voor de technologie: open- en closed- source, saas oplossingen en het opkomende ‘headless’. Ken jij de verschillen? 

De beste fit is de beste keuze

Tijd voor wat overzicht. Natuurlijk! Want het selecteren van een nieuw CMS is een pittig proces. Daar helpen we je graag bij. Met deze whitepaper krijg je inzicht in de verschillen tussen open-source, closed-source, saas en headless. Vervolgens nemen we je in 3 stappen mee langs belangrijke onderwerpen, die bepalend zijn bij voor het maken van jouw beste keuze. 

Na het lezen van deze whitepaper begrijp je welke optie het beste aansluit bij de wensen van jouw organisatie. Wel zo prettig, want het budget wil je tenslotte zo goed mogelijk benutten. Vul het formulier in en download vrijblijvend de gratis whitepaper!

Vraag de gratis whitepaper aan!