Bruynzeel keukens

Case

Een keuken uitzoeken die jarenlang ideaal is. Geen eenvoudige opgave. Maar het nieuwe platform van Bruynzeel Keukens maakt het eenvoudiger én leuker! De website zet de klantreis centraal, om zo de ideale keuken te creëren. Wij begonnen met een likje verf bij de huisstijl. De kleurtonen en de opmaak werden stevig onder handen genomen. Doel? Een betrouwbare, dynamische en zakelijke uitstraling.

Moodboard

Niet alleen de keuken moet werken, maar ook het aankoopproces. Ontspannen en gemakkelijk, zonder gedoe. Samen met de klant bedachten we de optie voor een moodboard. De bezoeker kan dit moodboard zelf vullen met foto’s en artikelen voor inspiratie en mogelijkheden. Het board kan vervolgens worden gedeeld met en bewerkt door familie en vrienden, maar ook met een Bruynzeel winkel naar keuze. Zo is iedereen goed voorbereid op een afspraak in het filiaal.

Combinatie website en app

Maar daar blijft het niet bij. Ook ontwikkelden wij de app ‘Keukenidee’. Met de app wordt het voor de potentiële klant nog gemakkelijker om de ideale keuken samen te stellen. Door middel van een pincode werken de app en de website perfect samen. Zo kan de klant overal inloggen en zijn of haar moodboard weer delen en met anderen. En ook hier wordt met een simpele druk op de knop, het dossier automatisch verstuurd naar het favoriete Bruynzeel filiaal.

Inmeten met Augmented Reality

Om de app nog verder te optimaliseren, is de Augmented Reality (AR) optie opgenomen. AR maakt het heel eenvoudig om thuis de keukenruimte in te meten. Door de camera van de telefoon te richten op de vloer en de wanden, meet de app eenvoudig de afstanden en maakt hiervan vervolgens een tekening. Hierdoor krijgt de gebruiker een nog realistischer beeld van zijn of haar nieuwe keuken. Geen lastige meetinstructies meer, de tool heb je nu binnen handbereik. Ideaal toch?

Regelmatig in onze keuken

Het team van Bruynzeel Keukens was regelmatig bij ons op kantoor te vinden. En dus ook in onze ‘keuken’: het E-café. Om een dagje samen te werken met ons team, of voor een gezellige lunch. De samenwerking was intensief, gezellig en doelgericht. Ook werkten we samen met een ander label van Handpicked agencies. Zij verzorgden onder andere de (video)content voor de website. Een mooi portie teamwork waar we met een glimlach op terugkijken.

"Het was prettig samenwerken. We spreken elkaars taal. Dat schakelt fijn en geeft veel vertrouwen."

Team Bruynzeel Keukens
Bruynzeel Keukens