CZ

Case

Realtime vacaturewebsite

ICT’ers wisten al langer de weg te vinden voor een technische baan bij CZ. In het verleden ontwikkelden wij namelijk een vacaturesite specifiek gericht op het werken in ICT bij CZ. Maar de zorgverzekeraar wilde ook voor de andere functies een handige website. En daarom ontwikkelden wij een vacaturesite gericht op alle vakgebieden bij CZ. Een compleet platform, waar je alle vacatures realtime kan bekijken en direct kan solliciteren!

Ontwikkeling op maat 

En het werd niet zomaar een website, maar een site met een koppeling met AFAS. Hierdoor worden alle actieve vacatures van CZ direct op de website gepresenteerd. Daarnaast is de website gebouwd op basis van Symfony, waardoor de website volledig op maat en naar wens is ontwikkeld. En met Kunstmaan als Content Management Systeem (CMS) is het plaatje helemaal compleet.

Realtime vacaturewebsite | Ontwikkeling op maat

Stevig staaltje teamwork!

Creatief bureau ARA creëerde het design en de content voor het nieuwe platform. En zo ontstond er een krachtige samenwerking tussen ARA, CZ en E-sites. Een mooie uitdaging! Want terwijl de AFAS koppeling door techneuten van CZ werd ontwikkeld, zaten wij volop in onze sprints voor de ontwikkeling van de website. Dit vroeg om een goede afstemming en communicatie tussen alle partijen. Een stevig staaltje teamwork! Want alle planningen en doelstellingen zijn naar tevredenheid opgeleverd.

Stevig staaltje teamwork!

Ik heb het ervaren als een fijn traject met een mooi eindresultaat. Er is veel vakmanschap en expertise in huis.

Karin Schrik
HR Programmamanager CZ

Download nu de gratis whitepaper:

''Meer sollicitaties realiseren via jouw vacaturesite? Integreer de 5 belangrijkste elementen.''