Gastronomixs

Case

Een intensieve samenwerking

Onze samenwerking met Gastronomixs begon al in 2011! Waar thuiskoks geen gebrek hebben aan inspiratiebronnen, bestond er destijds geen online platform voor professionele chefs met betrouwbare kennis- en inspiratie. Daarom is een platform ontwikkeld waarop chefkoks, docenten en studenten allerlei verschillende componenten/bouwstenen kunnen vinden om eenvoudig gerechten samen te stellen.

Razendsnel nieuwe gerechten creëren of bestaande gerechten aanpassen is met Gastronomixs een fluitje van een cent. Op Gastronomixs vind je bereidingen van meer dan 140 ingrediënten en wereldgerechten. Componenten zijn eenvoudig samen te voegen en te verwerken tot eigen composities. Deze zijn vervolgens gemakkelijk te delen met collega’s of medewerkers.

De focus ligt op het stimuleren van creativiteit, het gebruik van meer seizoensproducten en het buiten de lijntjes kleuren met de standaard ingrediënten, die je vaak op een menukaart vindt. E-sites blijft actief betrokken bij de doorontwikkeling van Gastronomixs. Het werken aan een culinair platform smaakt altijd naar meer!

Logo GSX

Het hoogst haalbare niveau realiseren

Gastronomixs zocht naar een betrouwbare, innovatieve en meedenkende partner om een subscription based platform op 3-sterrenniveau te bouwen (het hoogst haalbare in de gastronomie). E-sites pakte deze uitdaging met beide handen aan en ontwikkelde een succesvol platform voor mensen met een gedreven passie voor koken. Met een nieuwe look & feel door E-sites wordt het concept van Gastronomixs direct duidelijk. Gastronomixs ervaart ook de samenwerking met de Handpicked labels Fingerspitz en Weekend als erg prettig. De samenwerking zorgt voor een smakelijk resultaat!

Dat alles onder één dak zit, werkt lekker!

Inge Meijs
Gastronomixs

Focus op recurring payments

Gastronomixs werkt heel simpel, namelijk op abonnementsbasis. Een gratis account is zo aangemaakt en geeft je 2 weken lang toegang tot de smaakmakers van dit platform. Ben je na twee weken overtuigd? Dan is een betaald abonnement op maand- of jaarbasis misschien wel de volgende stap voor jou. Er wordt constant gewerkt aan conversie verhogende- én gebruiksvriendelijke verbeteringen. Alles voor een zo aantrekkelijk mogelijk abonnement.

De wereld voorzien van culinaire inspiratie

De intensieve samenwerking met E-sites leverde een smaakvol en bereikbaar platform op voor chefs van over de hele wereld. Het platform evolueert continu; met 95% naamsbekendheid in de Nederlandse markt richt Gastronomixs zich nu op het veroveren van het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Inmiddels werken we al meer dan 5 jaar aan de doorontwikkeling van Gastronomixs. Nog altijd met evenveel passie en enthousiasme als in de beginfase. Een langdurige samenwerking als deze zien we dan ook graag bij E-sites!

Wij blijven met veel plezier betrokken bij de verdere ontwikkelingen en zijn altijd hongerig naar nieuwe mogelijkheden op het gebied van strategie en resultaatgerichte groei!