Trivoly

Case

Smartwatches zijn over het algemeen nog erg duur en niet altijd je smaak. Bovendien hebben de meesten van ons al een horloge, soms zelfs een waardevol erfstuk of klassiek exemplaar waar we liever geen afstand van doen. Een eigen horloge inruilen voor een smartwatch ziet niet iedereen zomaar zitten. Maar smartwatch-functies zijn natuurlijk wel erg handig. Trivoly is dé oplossing!

Notificaties

We hebben het mogelijk gemaakt dat alle notificaties via de app naar eigen wens te personaliseren zijn. Bijvoorbeeld het aantal trillingen of de kleur van het meldingslichtje. Voor de momenten waarop je echt niet gestoord wil worden, is er een priority modus. Je stelt hierbij zelf in wat je wel en niet wil ontvangen.

 
Van ieder horloge een smartwatch maken

Belangrijke functies

 1. 1

  Geavanceerde fitness tracker

  Met Trivoly beschik je over een geavanceerde fitness tracker met optische hartslagmeter en ingebouwde stappenteller. De app leest deze gegevens uit.

 2. 2

  Smartphone op afstand besturen

  Via je horloge is het ook mogelijk om op afstand je smartphone te bedienen. Voor het maken van een selfie bijvoorbeeld, op wel 8 meter afstand! Je maakt het kiekje simpel met een tikje op je wijzerplaat.

 3. 3

  Je favoriete muziek beluisteren

  Populaire muziekspelers als Spotify, Sonos en iTunes bedien je gemakkelijk via je horloge. Door zacht te tikken op de boven of onderkant, regel je het volume. Doorgaan naar een volgend nummer of teruggaan naar het voorgaande nummer doe je door rechts of links te tikken.

SpinAward

We wonnen met Trivoly een gouden SpinAward, in de categorie Innovation! Lekker voelt dat, erkenning voor mooi werk. Daar zijn we trots op!

We wonnen met Trivoly een gouden SpinAward

Een indrukwekkende innovatie van Nederlandse bodem met internationale allure, waar tot in het diepste detail over nagedacht is.

Jury
SpinAwards 2016

Bronze Lovie Award Winner

In de belangrijkste Europese internet competitie, verkozen worden als winnaar, maakt ons dus echt wel trots! Uit meer dan 1500 inzendingen vanuit ruim 40 landen zijn we met Trivoly blije bezitter van een Bronzen Lovie Award.

Bronze Lovie Award Winner

Trivoly blonk uit door verbluffende digitale innovatie en creativiteit. Deze Award is een eerbetoon aan hun kunde, vindingrijkheid en visie.

Nicolas Roope
IADAS voorzitter, Lovie Awards 2017

Mooie toekomstplannen

Nu het project succesvol is gefund, is het mogelijk om sneller te beginnen met het toevoegen van nieuwe functies. Er zijn volop ideeën voor doorontwikkeling. Zoals het toevoegen van meer fitness en gezondheidsopties, bijvoorbeeld sleep monitoring en een sensor die hydratatieniveau en lichaamstemperatuur meet. Ook zijn er al gesprekken met grote betaalproviders om in de toekomst betalingen, bijvoorbeeld het afrekenen van een drankje, via de Trivoly mogelijk te maken.