Voetbal International (VI)

Case

Samen met onze collega's van TDE hebben we voor Voetbal International de VI app overgenomen van hun vorige ontwikkelingspartner. Zij konden, net als bij de KNVB, na een Amerikaanse overname de ontwikkeling van de app niet voortzetten en daarom moest VI op zoek naar een nieuwe development partner. Na een aantal orienterende gesprekken met VI, een sterk plan van aanpak en onze technische inzichten hebben we het vertrouwen bij VI gecreëerd dat wij de juiste partij zijn voor deze klus. 

Hoe we dat precies hebben gedaan en wat we nog gaan doen? Lees het nieuwsartikel op de site van TDE

Nieuwe voorpagina VI

Na een geslaagde servermigratie hebben we inmiddels de eerste release gehad met een toffe nieuwe feature. VI koos voor een nieuwe voorpagina om de VI-bezoeker een nog betere ervaring te bieden. De nieuwe voorpagina is gebouwd om beter te kunnen voldoende aan de missie van VI: context bieden bij de dagelijkste stroom aan voetbalnieuws. 

De juiste formatie voor elk moment

De nieuwe voorpagina van de app is zo gebouwd dat VI beter kan inspelen op het moment. VI zit niet meer vast aan één stramien en kan nu eenvoudig de voorpagina aanpassen aan het nieuws. Die flexibiliteit is cruciaal!