XXImo

Case

Eenvoudig op weg met Milo

Voor XXImo hebben wij de nieuwe mobiliteitsplanner Milo ontworpen. Milo berekent exact jouw reistijd. Of je nou nog moet tanken, parkeren of een stukje moet wandelen. De app wijst jou eenvoudig de weg van deur tot deur! En aan het einde van de dag, betaal je veilig de parkeerkosten via de app. Handig toch?

Berekende routes

Gebruikers geven eenvoudig aan in de app of ze nog moeten tanken onderweg. Milo toont dan de tankstations aan je rechterhand op de aangegeven route en rekent bij selectie direct extra reistijd voor deze tankbeurt. Ook de tijd voor het rijden, een eventuele tankstop, parkeren en wandelen worden nauwkeurig berekend. En zelfs files worden volledig meegenomen in de berekening. Zo ben je nooit meer te laat op je bestemming!

Mobiel betalen en steeds actuele tripinformatie met één app maken het leven van onze klanten makkelijker. Met de introductie van Milo start de transitie van kaartbetalingen naar app-betalingen. Ik ben trots op onze ontwikkelaars dat ze dit vakwerk hebben afgeleverd.

Patrick Bunnik
CEO XXImo

DIA Nominatie

Onze XXImo case ontving ik Dutch Interactive Award nominatie in de categorie Service. Dit geeft aan dat we samen met XXImo op de goede weg zijn en dat er nog vele kansen liggen!

Business apps.

Bij E-sites zien we kansen in het concept van business apps. Deze apps zijn special ontwikkeld voor bedrijven en richten zich (in tegenstelling tot andere apps) op één specifiek doel. Meestal is dit verbeteren of stroomlijnen van bepaalde interne processen. 

En daarom hebben we iets voor je: een handige whitepaper waarin we uitgebreid op dit onderwerp in gaan. Download hem nu en ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie. Je ontvangt hem geheel vrijblijvend in je inbox!

Download de whitepaper.