Zorg innoveren doen we samen, voor ons allemaal.

E-sites, jouw partner in digital health.

Innovaties die de zorg veranderen 

Stijgende zorgkosten, grote personeelstekorten en uitgebreidere zorgbehoeften. De noodzaak van vernieuwing in de zorg is al jaren duidelijk. En hoewel er mooie stappen worden gezet, valt er ook nog altijd veel te bereiken. Maar zorg vernieuwen is soms lastig. Verzet van stakeholders, veiligheidsissues, gebrek aan juridische kennis of financiële middelen, maken zorginnovatie complex. Misschien weet je ook niet goed waar te beginnen? 

E-sites denkt graag mee! Al 22 jaar werken wij samen met diverse vaste partners, grote marktleiders in de zorg en pharma die ons bekwaam hebben gemaakt in de omgang met de wet- en regelgeving en speciale vereisten. Met veel kennis van de zorgmarkt en gedreven door de kansen die we signaleren met technologie, creëren wij altijd nieuwe mogelijkheden. Voor patiënten, ziekenhuizen, zorginstellingen, pharmaceuten, leveranciers en de overheid.

Samen werken aan zorginnovatie - hoe doen we dat? 

Met de juiste samenwerking, diepgaande kennis, veel ervaring en soms heel simpel: door gewoon te beginnen. Stap voor stap naar de beste oplossing. Die gedragen wordt door alle betrokkenen. Omdat we goed naar ze geluisterd hebben. 

We ontwikkelen onder andere gezondheidsapps, chatbots, digitale communicatiemiddelen, zorgplatformen, PGO’s (persoonlijke gezondheidsomgeving), zorgportalen, keuzehulpen, monitoring tools, en applicaties. Waarmee zorgprocessen efficiënter worden en het leven van de patiënt makkelijker. Want dat is wat ons motiveert, elke dag weer. 

Ja, ik wil innoveren 

Samen werken aan zorginnovatie - hoe doen we dat?

Werk dat ons trots maakt

Onze vooruitstrevende, kostenbesparende en soms zelfs levensveranderende innovaties in de zorg, zijn niet onopgemerkt gebleven. Nominaties, awards en veel belangstelling in de landelijke pers, bevestigen steeds weer hoeveel wil en noodzaak er is om de zorgmarkt te veranderen. Daar werken wij vol trots aan mee!

 1. 1

  Happi App *Award Goud

  Dé zorgapp die patiënten gemak en vertrouwen geeft in de omgang met hun ziekte en gezondheid door op afstand het ziektebeloop digitaal te registreren en monitoren. Check de case!

 2. 2

  Amphia Ziekenhuis

  Een partnerschap voor de lange termijn. De eerste stop: een snelle, toekomstbestendige en eenvoudig beheerbare website, waarbij patiëntgerichte informatievoorziening centraal staat. Check de case! 

 3. 3

  Heyleys

  Een intensieve samenwerking voor een project met impact: een zorgplatform voor patiënten met kanker om klinische onderzoeken te vinden en daarmee mogelijkheden omtrent extra behandelkansen. Check de case!

 4. 4

  Stoplicht app

  Patiënten sneller naar huis en verpleegkundigen meer tijd voor échte zorg. De zorgapp versnelt transfers van ziekenhuiszorg naar thuiszorg, door de capaciteit van thuiszorgorganisaties inzichtelijk te maken. De Stoplicht app kreeg landelijk veel persaandacht.

 5. 5

  MedicPlanner *Award Goud

  Beschikbaar zorgpersoneel in ziekenhuizen optimaal in te zetten, dankzij innovatief personeelsplanning-platform MedicPlanner. Check de case!

Technologische ontwikkelingen in de zorg - steeds weer nieuwe mogelijkheden

Continu ontstaan er door nieuwe technologische ontwikkelingen weer nieuwe mogelijkheden. Kansen, waar we je graag in meenemen. We organiseren inspiratiesessies, spreken op congressen, kijken mee in de praktijk en sparren veelvuldig met organisaties en specialisten in de zorg. Omdat we graag weten wat er speelt. Want daarmee zijn we in staat zijn kansen en uitdagingen realistisch te beoordelen. En jou écht verder helpen.

Welke uitdagingen kent jouw zorgorganisatie? Kunnen we meedenken in digitalisering, efficiëntie, innovatie en bovenal: betere zorg realiseren?

Versterk je werving met deze digitale aanpak

De taak om personeel te werven in de zorg is alles behalve eenvoudig. Beschikbare kandidaten zijn schaars en de vraag blijft stijgen. Heb je het gevoel dat je al veel geprobeerd hebt? Maar onvoldoende mensen aantrekt voor je vacatures? Dan is deze whitepaper voor jou. Om je te inspireren met extra mogelijkheden die gecreëerd worden door de toepassing van digitale technologie. Investeringen, soms in tijd soms in geld, die zichzelf terugverdienen. Omdat je er goede nieuwe collega’s mee aantrekt. 

In de whitepaper lees je meer over:

 • het juiste podium creëren voor je vacatures;
 • je candidate journey optimaliseren;
 • meer doen met data;
 • nieuwe technologieën inzetten.

Vul het formulier in en ontvang de whitepaper gratis en vrijblijvend in je mailbox!

Download de whitepaper