E-sites, partner in digital health!

Health

Met een team van health experts innoveren we in zorg en pharma met bewezen ehealth, communicatie en compliance oplossingen voor patiënten, zorginstellingen, pharmaceuten, leveranciers en overheid.

Denken in mogelijkheden

Wij denken mee, het liefst in mogelijkheden. Want er zijn nog zoveel slagen te maken. Wij dromen niet alleen van die verbeteringen, we werken er hard aan. Door het creëren van vooruitstrevende, soms zelfs levensveranderende oplossingen als zelfcare apps, zorgportals, keuzehulpen, monitoring tools en digitale communicatiemiddelen.

Specialistisch team

E-sites is een digitaal bureau, zo klein als het kan en zo groot als het moet. Je profiteert van de kennis van de ruim 35 experts binnen E-sites (en bijna 150 binnen Handpicked Agencies) maar schakelt in korte lijnen met het team, in dit geval toegewijd aan health projecten. Jarenlange samenwerking met diverse vaste partners, grote marktleiders in de zorg en pharma, hebben ons bekwaam gemaakt in de omgang met de wet- en regelgeving en speciale vereisten. Die essentiële kennis maakt dat we altijd goed voorbereid zijn. En dat we raad weten met privacy issues en beveiliging.

Ontzorgen met Happi.

Een app die het ziektebeeld van hiv-patiënten in kaart brengt.

De Happi-app moet patiënten in staat stellen meer inzicht te krijgen in het ziektebeloop, waardoor ze effectiever kunnen communiceren met zorgverleners. Met inspraak van de gebruiker biedt de app verschillendecontrole enreminders voor het innemen van medicatie. Wanneer medicatie tegen HIV niet nauwgezet wordt ingenomen, kan het virus resistent worden. Het instellen van deze reminders helpt patiënten om nauwkeurig om te gaan met de medicatie.

Via een extra module kun je ook de consults met je arts bijhouden. De Happi-app helpt om de juiste voorbereidingen te treffen zodat een consult sneller verloopt en de arts meer tijd krijgt.

Meer lezen? Check de Happi case hier!

Value Based Healtcare.

Een veel gehoorde term in het digitale healthcare landschap is Value Based Healtcare: het maximaliseren van de waarde voor de zorg voor de patiënt en het reduceren van de zorgkosten. Klinkt prachtig natuurlijk, maar in de praktijk is dit nog niet zo eenvoudig. De principes zijn overzichtelijk maar de daadwerkelijke overgang naar een organisatie die in staat is dit dagelijks in de praktijk te brengen is niet gemakkelijk. Hoe zijn de waarde van zorg en de kosten inzichtelijk en vergelijkbaar te maken? Technologische ontwikkelingen en digitalisering zijn de sleutels. Door kunstmatige intelligentie, zijn we in staat sprongen te maken. Daarvan zien we nu in de praktijk al veel impact. Hoe benutten we data en de kracht van kunstmatige intelligentie?

Een antwoord op deze vragen vind je in onze whitepaper, vul het formulier in en ontvang de whitepaper gratis en voor niks in je mail!

Bedankt!

Check je mail!

Download de whitepaper.

Big data en kunstmatige intelligentie zijn cruciaal in Value Based Healthcare - benutten dus!