E-sites, jouw partner in digital health!

Innovatie in de zorg

Innoveren in de zorg is soms complex, maar zéker mogelijk. 

De noodzaak neemt toe. Stijgende zorgkosten, grote personeelstekorten en uitgebreidere zorgbehoeften vragen om actie. Technologische vernieuwing in de zorg is keihard nodig, om iedereen in de toekomst de juiste zorg te bieden. E-sites ontwikkelt innovaties voor de zorg. Bijna 20 jaar nu, werken wij samen met diverse vaste partners, grote marktleiders in de zorg en pharma, die ons bekwaam hebben gemaakt in de omgang met de wet- en regelgeving en speciale vereisten. Want simpel is innovatie in de zorg meestal niet. Verzet van stakeholders, veiligheidsissues, gebrek aan juridische kennis, of aan financiële middelen. Wij kennen de uitdagingen. Maar gedreven door de kansen die we signaleren met technologie in de zorg, zien wij altijd mogelijkheden.

Technologie in de zorg - oplossingen die zichzelf bewijzen

Er liggen zoveel kansen. Laten we ze grijpen, nu. En samen. Met de juiste samenwerking, veel kennis van de zorgmarkt en soms heel simpel: door gewoon te beginnen. Stap voor stap naar die beste oplossing. Die gedragen wordt door alle betrokkenen. Omdat we goed naar ze geluisterd hebben. We creëren innovaties in de zorg die zichzelf bewijzen, voor patiënten, ziekenhuizen, zorginstellingen, pharmaceuten, leveranciers en de overheid.

Innovaties in de zorg - om zorg te veranderen 

Onze vooruitstrevende, soms zelfs levensveranderende innovaties in de zorg, zoals: selfcare apps, zorgportalen, keuzehulpen, monitoring tools, digitale communicatiemiddelen en applicaties, zijn niet onopgemerkt gebleven. Nominaties, awards en veel belangstelling in de landelijke pers, tonen aan hoeveel wil en noodzaak er is om de zorgmarkt te veranderen.

Wij werken daar vol trots aan mee!

Wij werken daar vol trots aan mee!

Onze trots! Onze zorg meesterwerken. Een zichtbaar resultaat van vakmanschap en bevlogenheid in de zorg. 

 1. 1

  MedicPlanner *Award Gold

  Beschikbaar zorgpersoneel in ziekenhuizen optimaal in te zetten, dankzij innovatief personeelsplanning-platform MedicPlanner. Check de case!

 2. 2

  HappiApp *Award nominatie

  Ontzorgen met Happi. Een app die het ziektebeeld van hiv-patiënten in kaart brengt en door anticipaties daarop hun leven een beetje dragelijker maakt.

 3. 3

  Amphia Ziekenhuis

  De Stoplicht app, die inzichtelijk maakt welke thuiszorgorganisaties capaciteit hebben om patiënten na een ziekenhuisopname thuiszorg te bieden, kreeg landelijk veel persaandacht.

Technologische ontwikkelingen in de zorg - steeds weer nieuwe mogelijkheden

Continu ontstaan er door nieuwe technologische ontwikkelingen, nieuwe mogelijkheden. Kansen dus, die wij graag benutten. Zeker als innovatie zo hard nodig is. Steeds vaker zijn we bezig met: artificial intelligence, chatbots, intelligent things en conversational. Maar ook slimme speakers en wearables spelen een steeds prominentere rol in de zorg. En ook de zelfredzaamheid en patiënt empowerment komt steeds hoger op de agenda’s te staan. 

Wij denken graag mee, organiseren inspiratie-sessies, spreken op congressen, kijken mee in de praktijk van zorgorganisaties en sparren veelvuldig met klanten en specialisten in de zorg. Die verdieping zorgt dat we echt weten wat er speelt en kansen en uitdagingen realistisch inschatten. 

We praten graag ook verder met jou! Welke uitdagingen kent jouw zorgorganisatie? Kunnen we meedenken in digitalisering, efficiëntie, innovatie en bovenal: betere zorg realiseren?

Value Based Healtcare.

Een veel gehoorde term in het digitale healthcare landschap is Value Based Healtcare: het maximaliseren van de waarde voor de zorg voor de patiënt en het reduceren van de zorgkosten. Klinkt prachtig natuurlijk, maar in de praktijk is dit nog niet zo eenvoudig. De principes zijn overzichtelijk maar de daadwerkelijke overgang naar een organisatie die in staat is dit dagelijks in de praktijk te brengen is niet gemakkelijk. Hoe zijn de waarde van zorg en de kosten inzichtelijk en vergelijkbaar te maken? Technologische ontwikkelingen en digitalisering zijn de sleutels. Door kunstmatige intelligentie, zijn we in staat sprongen te maken. Daarvan zien we nu in de praktijk al veel impact. Hoe benutten we data en de kracht van kunstmatige intelligentie?

Een antwoord op deze vragen vind je in onze whitepaper, vul het formulier in en ontvang de whitepaper gratis en voor niks in je mail!

Bedankt!

Check je mail!

Download de whitepaper.

Big data en kunstmatige intelligentie zijn cruciaal in Value Based Healthcare - benutten dus!