Intranet

Wij stroomlijnen interne communicatie.

SAMEN BOUWEN AAN EEN SUCCESVOL INTRANET!

Een intranet is een digitale omgeving speciaal ontwikkeld voor jouw organisatie, een maatwerk oplossing waar alleen de medewerkers van een specifieke organisatie toegang tot hebben. Een intranet wordt gebruikt om efficiënter intern te communcieren, belangrijke mededelingen te doen, vertrouwelijke documenten te delen of juist om het personeel  op informele wijze met elkaar te laten interacteren. Ga je voor een relatief eenvoudig intranet of juist voor een zeer uitgebreid digitaal project waarbij meerdere (interne) systemen gekoppeld worden aan elkaar?

TER INSPIRATIE

Welke features wij vaak tegenkomen bij het bouwen van een intranet? Verjaardagen, jubilea, mededelingen, handige linkjes en onze persoonlijke favoriet: het smoelenboek. Eigenlijk alle relevante informatie over een organisatie en haar personeel voegen we toe. Het resultaat? Allereerst vergeet je nooit meer de verjaardag van je favoriete collega :) Maar bovenal creëer je een centrale hub waar iedereen veilig met elkaar kan interacteren en informatie kan opvragen. Super handig toch, een intranet? 

FUNCTIONALITEIT BOVEN DESIGN. 

Normaal gesproken is een uitgesproken design een absolute prioriteit bij het ontwikkelen van een nieuw platform. Bij een intranet is dit minder belangrijk. We ontwikkelen een intranet met functionaliteit als kerneigenschap. Zo zorgen we voor een handige digitale omgeving met een rustige functionele sfeer. Maar we zouden E-sites niet zijn als we er geen passend design bij zouden maken. 

Waar begin je?

Wij schreven een handige whitepaper voor je: ''De 5 belangrijkste voordelen van een succesvol intranet''. De titel zegt het al: we gaan dieper in op de voordelen en bieden je nieuwe inzichten in wat een intranet voor jouw organisatie kan betekenen. Je ontvangt hem geheel vrijblijvend in je inbox!

Download de whitepaper.