Amphia kiest E-sites als digital partner

nieuws

Na een uitgebreid selectietraject gaat topklinisch opleidingsziekenhuis Amphia een digital partnerschap aan met E-sites. En daar zijn we super trots op! 

In het Amphia Ziekenhuis draait het om mensen en hun gezondheid, met als doel de regio zo gezond mogelijk te houden. Daarnaast heeft Amphia patiëntgerichtheid en innovatie hoog in het vaandel staan en neemt het ziekenhuis de wensen en behoeften van zorgconsumenten als uitgangspunt. Wij mogen ze gaan helpen om die doelstelling en ambitie te vertalen naar een online platform dat hieraan bijdraagt.  

Amphia en E-sites: een perfecte match

Er was meteen een klik tussen de Bredase organisaties. Onze technische expertise, transparante manier van communiceren en projectaanpak vielen direct in de smaak. Maar ook dat we écht meedenken en ondersteunen, zodat het ambitieuze team van Amphia zich kan focussen op hun innovatieve ideeën voor de zorg. Elkaar versterken, dat past goed in een partnerschap. “We zijn trots op deze samenwerking en erg enthousiast om met het Amphia Ziekenhuis aan de slag te gaan,” zegt Marloes van Roosendaal - Bovee, managing director van E-sites.

Samen met collega-bureau Weekend Creative Agency aan de slag

Het project pakt E-sites samen met Weekend op. Marloes: “Door samen te werken met Weekend combineren we onze technische en creatieve expertises, waardoor we een innovatieve en toekomstbestendige website neer kunnen zetten. Een website die Amphia in staat stelt om kwalitatief hoogwaardige zorg snel toegankelijk te maken voor haar patiënten en ook nog eens eenvoudig kan beheersen. Samen gaan we aan de slag met de strategie, vervolgens richt Weekend zich op het creatief design en E-sites op de technische ontwikkeling van het platform.”