BeeSafe app klaar voor gebruik!

Nieuws

Wanneer we weer naar kantoor mogen zijn wij er helemaal klaar voor! Onze BeeSafe app is beschikbaar in de appstores en wordt komende week door al onze 160 collega's getest. De afgelopen weken hebben we hard gewerkt om de app te bouwen, extra features toe te voegen en te testen. 

Features

We schreven al eerder over hoe we op het idee kwamen van de app en wat het concept precies inhoudt. In de afgelopen weken hebben we de app verder uitgebreid met nieuwe features en natuurlijk getest of alles werkt. Je kunt met de app nu:

  • automatisch inchecken op kantoor dmv geofencing
  • inchecken op een werkplek dmv een QR code, NFC of handmatig
  • inchecken in een vergaderruimte of andere gezamenlijk ruimte dmv een QR code, NFC of handmatig
  • een werkplek reserveren per dag(deel)
  • een dashboard zien met de actuele bezetting (ook beschikbaar voor narrowcasting)

Als organisatie krijg je toegang tot een CMS waarin je zelf alles kunt beheren; de medewerkers die er gebruik van maken, de werkplekken, de overige ruimtes en het dashboard voor narrowcasting. Via het CMS is het ook mogelijk om eenvoudig zelf de juiste ID's en QR codes te genereren voor het 'labelen' van jouw werkplekken en ruimtes. Je kunt echter ook kiezen voor het pakket waarmee je volledig ontzorgd wordt. 

Privacy

Bij E-sites bouwen we al meer dan 10 jaar veilige mobile apps voor onder andere de health en sport sector. Privacy en informatiebeveiliging vinden we erg belangrijk en hebben we daarom hoog in het vaandel staan. E-sites is dan ook ISO 27001 gecertificeerd. 

Ook bij de ontwikkeling van de BeeSafe app hebben we goed nagedacht over privacy. Het uitgangspunt van de app is dat de eindgebruiker 'in control' moet zijn van wat hij/zij wil delen met zijn/haar organisatie en BeeSafe. Als gebruiker hoef je je locatievoorzieningen niet aan te zetten voor het gebruik van de app.

Daarnaast is het gebruik is anoniem; je kunt niet zien waar andere personen hebben ingecheckt. Je ziet alleen de totale aantallen, zodat je weet of je nog op kantoor terecht kan. Het enige wat van gebruikers gevraagd wordt is het (zakelijke) e-mailadres en de naam van de gebruiker voor autorisatie (inlog)doeleinden. De gegevens worden na toestemming van de gebruiker geëncrypt opgeslagen binnen de omgeving van jouw organisatie. BeeSafe vraagt niet naar overige persoonsgegevens en deze worden dus ook niet opgeslagen.