E-sites #1 in Emerce 100 | 2020

#1 in de categorie Digital Agency Middelgroot

We vieren (digitaal) feest!

Voor de tweede keer op rij staan we op #1 in de Emerce 100. En daar zijn we ongelooflijk trots op! De vijftiende editie van de Emerce 100, dé ranglijst voor Nederlandse bureaus in de e-business, verscheen vandaag. E-sites is verkozen tot #1 in de categorie ‘digital agency fullservice middelgroot’. 

E-sites beste ‘digital agency fullservice middelgroot’ 

Emerce 100 is een jaarlijkse speciale uitgave van Emerce waarin de resultaten gedeeld worden van het onafhankelijke imago-onderzoek naar de beste Nederlandse bedrijven in de e-business. Het onderzoek wordt uitgevoerd door marktonderzoeksbureau Motivaction. Respondenten uit het bedrijfsleven beoordelen bureaus op onder andere kennis/know-how, prijs-kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. 

Na een jaar keihard werken aan de meest uitdagende vraagstukken, is dit de kroon op ons werk. “Een super prestatie, hier doen we het voor,” zegt Marloes van Roosendaal - Bovée, managing director van E-sites. “Het is geweldig dat onze klanten op deze manier ons werk waarderen.” Arthur Engel, managing director van E-sites vult aan: “We streven er elke dag naar om het beste digitale bureau te zijn. We zijn enorm trots op ons hechte team. Dat merken klanten en relaties die ons bezoeken goed aan de sfeer op de werkvloer.” Hoewel we op dit moment volop thuiswerken vanwege de RIVM-maatregelen, maken we er een feestje van. Marloes: “We zijn vanochtend de dag feestelijk gestart met een echte videoparty. En als we allemaal weer naar kantoor mogen, doen we het hele feest gewoon nog een keer over!” 
 

Handpicked agencies met drie winnende bureaus aanvoerder in de Emerce 100

Dat naast E-sites ook collega-bureaus Fingerspitz (online marketing) en Bluebird Day (e-commerce) in hun eigen categorie de hoogste notering hebben behaald, maakt de prestatie extra bijzonder. Daarmee is Handpicked Agencies aanvoerder van de Emerce 100. Maar ook andere partijen uit Breda en omgeving staan hoog genoteerd in de lijst. “Het is erkenning voor de kwaliteit die we leveren in Brabant en het bewijst dat de online industrie ook in het zuiden van Nederland bruist. Bovendien bevestigt dit dat onze bundeling van kennis en expertises binnen Handpicked agencies gewaardeerd wordt. We zijn trots op dit resultaat!” aldus Rob Peters, partner van Handpicked agencies. 

We willen iedereen bedanken voor het vertrouwen en het stemmen. Laten we er dit jaar weer de schouders onder zetten en toffe projecten realiseren!