E-sites groeit uit haar jasje

Nieuws

E-sites bouwt momenteel, letterlijk en figuurlijk, verder aan de toekomst van het bedrijf. Door de komst van een groot aantal nieuwe collega’s, die ook allemaal een eigen werkplek nodig hebben, groeien wij uit ons jasje. Nieuwe collega’s betekent extra werkplekken. Extra werkplekken betekent meer grondoppervlakte. Eind 2018 gaat de schop in de grond en wordt de eerste steen gelegd.

- “Er zijn alleen in 2018 al 10 nieuwe collega’s bijgekomen. En we willen graag dat al onze mensen een fijne plek hebben om te werken. Om dat te bewerkstelligen, hebben we die extra vierkante meters heel hard nodig” -

Marloes van Roosendaal - Bovée

Handpicked agencies groeit door

Niet alleen voor E-sites geldt dat de uitbreiding van het hoofdkantoor belangrijk is, maar voor het hele Handpicked collectief is dit enorm noodzakelijk. De andere zes labels, die samen met E-sites Handpicked agencies vormen, zijn ook hard toe aan meer ruimte. Daarom pakken we flink uit en gaan we de werkomgeving verdubbelen. Er komt maar liefst 800 vierkante meter bij.

E-sites klanten kunnen op locatie werken

Wij, maar ook de andere labels, vinden het belangrijk dat onze klanten in al hun digitale wensen worden voorzien. Dat houdt in dat wij ook ruimtes voor onze klanten beschikbaar kunnen stellen. Zo kunnen wij gemakkelijk en snel schakelen met onze E-sites klanten.

Naast aanzienlijk wat nieuwe werkplekken en vergaderruimtes, wordt er ook een rooftop terras gebouwd, met een prachtige view over de campus en het centrum. Dat maakt het natuurlijk uniek én helemaal af!

Groeien en doorzetten

Na de recente naamsverandering van E-sites Group naar Handpicked agencies in januari, is het belangrijk dat we de ontwikkelingen gaan doorzetten om te groeien als E-sites en als familie.

Wil je meer informatie over de verschillende bureaus en Handpicked agencies als collectief? Neem dan een kijkje op de website van Handpicked agencies.