E-sites lanceert ‘hacking as a service’ met startup Tminus10

nieuws

Het is zover. We gaan de lucht in met startup Tminus10. Een initiatief dat organisaties helpt bij het lanceren van goede ideeën en het versnellen van innovaties, door te hacken: het snel tastbaar maken van technologie en concepten door prototyping. 

Innovaties versnellen

Tminus10 biedt ‘lanceringsbrandstof’ in de vorm van inspiratie en prototyping. We signaleerden steeds vaker dat grotere organisaties, met name MKB+ en enterprises, meer willen met nieuwe technologie maar vaak niet weten hoe. Of dat strategie- en designprocessen steeds weer resulteren in dezelfde oplossingen; web en apps. Terwijl de ambities verder reiken. Tminus10 helpt bij het vooruit kijken en in nieuwe mogelijkheden denken.

Meer zekerheid in: haalbaarheid, potentie en kosten

Samet Yilmaz, al langer actief met innovaties binnen Handpicked agencies, gaat de kar trekken. Hij zegt het volgende over de nieuwe dienstverlening: 

“We ondersteunen organisaties bij het ontdekken van het onontdekte. De dienstverlening van Tminus10 draait om het valideren van nieuwe ideeën en het versnellen van innovaties. Met het opzetten van prototypes, proof-of-concepts en blauwdrukken realiseren we voor de klant een testbaar of werkbaar product, voordat daadwerkelijke ontwikkeling in gang gezet wordt. Net als bij hackathons. Op deze manier worden ideeën en technieken tastbaar en toetsbaar. En ook kunnen de benodigde kosten beter inzichtelijk gemaakt worden.”

Meer zekerheid in: haalbaarheid, potentie en kosten

Losse dienstverlening laagdrempelig en onafhankelijk

De dienstverlening van Tminus10 is geheel losstaand. De producten die hier opgeleverd worden, nemen we niet bij Tminus10 zelf in productie. Het gaat puur om ‘voorwerk’, dat we overdragen aan een technische partij die het vervolgens ontwikkelt. Dit kan een collega-bureau zijn van Handpicked agencies, maar ook een externe technische partij. We dragen de code over en bieden kennis en advies waar nodig.

Overigens schakelen voor het leveren van dit voorwerk, onze producten, wel de specifieke kennis en kunde in vanuit de verschillende collega-bureaus van Handpicked agencies. De expertise van 150 experts wordt zo binnen de start-up benut, waardoor klanten deskundigheid mogen verwachten. 

T minus wattes?

T minus 10 (seconden) is een term uit de ruimtevaart, waar deze aanduiding als aftelcyclus gebruikt wordt. Het geeft de exacte tijd (T) aan tot de lancering van een raket. De tijd waarin alle belangrijke voorbereidingen worden getroffen om een succesvolle lancering te realiseren. Tminus10 duidt dus het moment ‘10 seconden voor de lancering’ aan.

Get ready: Tminus10

Wil je meer weten, over Tminus10 en wat we voor je kunnen betekenen? Meer informatie vind je op tminus10.nl