E-sites organiseert een uniek Digital Health event

Event

Het evenement!

Op 18 juni 2019 organiseren Van Iersel Luchtman Advocaten en E-sites een uniek evenement wat geheel in het teken zal staan van Digital Health Innovation. Stijgende zorgkosten, een sterk groeiende vraag naar innovatieve oplossingen en de opkomst van nieuwe technologieën maakt dat innoveren bittere noodzaak is geworden voor veel zorginstellingen. Echter zien wij ook steeds vaker dat innovatie stuit op verzet van stakeholders, een gebrek aan de juiste juridische kennis of het uitblijven van voldoende financiële middelen.

Digitaal innoveren in de gezondheidszorg is daarmee complex maar zeker niet onmogelijk! Precies om deze reden hebben wij een bijzonder programma met sprekers en interactieve workshops samengesteld om u een handvat te bieden en direct met Digital Health Innovation aan de slag te gaan.

Voor dit evenement hebben we gekozen voor een inspirerende locatie: SX, Eindhoven. Een van de blikvangers van Strijp-S op het terrein van de voormalige Phillips fabrieken. Centraal gelegen en daarmee goed bereikbaar!

Meer informatie? Klik op de rode knop!

Ik wil meer informatie!