E-sites wint gouden DIA award met MedicPlanner

nieuws
DIA award Goud E-sites en MedicPlanner

Zou het echt? Na 5 jaar genomineerd zijn. Dat we dit jaar daadwerkelijk een Dutch Interactive Award (DIA) mee naar huis nemen? We hebben het ons vaak afgevraagd in de afgelopen maanden. We grijpen er al 4 jaar naast. Gisteravond was de jaarlijkse uitreiking van de DIA’s in Amsterdam. En jawel hoor, met opgebouwde trots van alle jaren mochten we nu echt dat podium betreden met een DIA. Ge-wel-dig! 

MedicPlanner disruptief in zorgmarkt

Nominaties zijn natuurlijk ook al heel mooi. Maar het winnen van een award vormt toch echt die kroon, op gewaardeerd digitaal werk. Twijfelen of MedicPlanner award-waardig was, deden we nooit. Voor de categorie Disrupter moest de ingezonden oplossing vernieuwend zijn, een bestaande business door middel van een digitale toepassing compleet anders oplossen. MedicPlanner doet dit. Als innovatief personeelsplanning-platform gekoppeld aan een app, waarmee ziekenhuizen in staat zijn beschikbaar zorgpersoneel optimaal in te zetten. Het lost een probleem op die ons allemaal aangaat: de personeelstekorten in de zorg. 

DIA E-sites MedicPlanner

We zijn trots op de lovende woorden van de jury:

DIA Juryrapport ‘Disrupter’ winnaar goud - E-sites 

MedicPlanner: optimale personeelsplanning tegen lage kosten

Deze categorie bevat werk van zeer hoge kwaliteit. De jury is echter in het bijzonder onder de indruk van deze tool die in staat is de gehele zorgketen te veranderen. De potentie is enorm – zowel voor zorgmedewerkers als iedereen die er ooit in zijn leven mee te maken krijgt. De jury is ook zéér blij met de volhardendheid van ondernemers zoals deze. Ze zijn in staat om het duopolie op deze markt te doorbreken en voor grote verandering te zorgen. Deze gouden beloning is nadrukkelijk ook een aanmoediging naar ieder ander digitaal initiatief in de zorg.

Wil je meer weten? Lees dan ook de MedicPlanner case.

Feesten voor innovatie in de zorg

Zoals je vast begrijpt hebben wij nog lang doorgefeest, samen met collega-bureaus van Handpicked agencies: TDE en Boldly, die eveneens een nominatie te pakken hadden. Als Handpicked familie zijn we megatrots op al deze nominaties. Het bewijst dat we écht innovatief bezig zijn en nieuwe technologische mogelijkheden effectief weten in te zetten in de praktijk van onze klanten. 

In het bijzonder nog een shout-out naar onze collega’s van Weekend, die met onder andere gebruikersonderzoeken en de designs van MedicPlanner een belangrijke rol hebben gespeeld in dit project.

En uiteraard was het feest pas compleet met de betrokken partners van MedicPlanner en het Albert Schweitzer ziekenhuis. We hebben geproost op dit resultaat en het succes van MedicPlanner. En op de bevestiging dat innovatie in de zorg soms complex is, maar zéker mogelijk! 

Het bewijs stond tenslotte op tafel.