Ultieme teamprestatie als Handpicked familie: de Roparun!

nieuws
Handpicked agencies deelnemer Roparun

Onze voorbereidingen en trainingen zijn in volle gang. We zetten onze dagelijkse samenwerking binnen Handpicked agencies om naar een ultieme teamprestatie voor het goede doel: de Roparun. Deze loop vindt plaats op 8 t/m 10 juni en start voor ons team in Parijs. We vragen graag ook jouw hulp! Voor een mooi eindbedrag.

Samenwerken voor het goede doel

Teamprestaties, daar zijn wij wel van bij Handpicked agencies. Ons collectief in onze kracht. Dat blijkt ook uit onze scores in de Emerce 100, voor beste Nederlandse bureaus in e-business. Wel 3 van onze bureaus haalden deze maand een nummer 1-notering! Maar ook buiten zakelijke samenwerkingen zijn we een hecht team. En dat willen we benutten!

Het idee om deel te nemen aan de Roparun ontstond vorig jaar tijdens het Handpicked festival. Er volgde al snel een inventarisatie naar de animo onder alle collega’s om een team te vormen. Best een groot team, aangezien je naast renners ook fietsers, medisch specialisten, chauffeurs en koks hard nodig hebt om alles te laten slagen. Maar met die belangstelling zat het wel goed: team 307 voor Handpicked agencies was een feit!

Roparun voorbereidingen in volle gang

In deze estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam, leveren deelnemende teams een sportieve groepsprestatie om geld op te halen voor mensen met kanker, onder het motto ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’. Een bijzondere prestatie en tegelijk een ervaring voor het leven. Maar niet eentje die je zomaar even doet, een goede voorbereiding is noodzakelijk. We hebben een aantal ervaren marathonlopers in ons team, maar ook beginnende lopers. Samen gaan we dit realiseren. We hebben daarom een speciaal trainingsschema opgezet. Ons Handpicked team is te volgen op Strava.

Doneer ook!

Uiteraard willen we zoveel mogelijk geld ophalen. Ook jouw hulp kunnen we daarbij goed gebruiken! Via handpickedagencies.com/roparun delen we updates van het team en onze voorbereidingen. Maar ook rechtstreeks doneren is mogelijk op deze pagina, via de donatie-buttons bovenaan. Daarnaast bieden we verschillende sponsorpakketten aan. En halen we geld op via onze eigen ontwikkelde ‘interactieve donatiezuil’ die bij de entree van ons pand staat. Door met een smartphone de QR-code te scannen bij het gewenste bedrag, zijn bezoekers in de gelegenheid direct via Tikkie een bedrag te doneren.

Steun jij ons ook? Dat vinden we te gek! Bedankt.