Focus nieuwe technologie domineert vernieuwde website E-sites

Nieuws
e-sites.nl vernieuwd

Met trots hebben we onze nieuwe website gelanceerd!

We leggen meer focus op (nieuwe) technologie en om die reden hebben we onze website vernieuwd! We groeien door vanuit onze ambitie om ‘het beste bureau te zijn voor organisaties met uitdagende digitale vraagstukken’, met de ontwikkeling van applicaties, websites, platforms, API’s en mobile apps. Het omarmen van nieuwe technieken als artificial intelligence, chat & voice en intelligent things, vormt een belangrijk element in onze koers.

Innovatieteam 3x zo groot

De digitale wereld transformeert razendsnel. De manier waarop we samen leven, werken en spelen verandert drastisch door digitale innovaties. E-sites draagt hier als organisatie sterk aan bij en loopt al bijna 20 jaar voorop in digitale innovaties. Onze expertise bij complexe digitale vraagstukken en het effectief benutten van de nieuwste technologische mogelijkheden zijn hierbij belangrijke onderscheidende factoren.

Wij voegen echt waarde toe voor de klant, als de uitdaging groot is door complexiteit. Bijvoorbeeld wanneer verschillende systemen aan elkaar gekoppeld moeten worden, meerdere doelgroepen bediend moeten worden of nieuwe technologie ingezet wordt. Naast het bouwen van geavanceerde web en mobile oplossingen, zijn we veel meer oplossingen gaan ontwikkelen gericht op chat, voice en Internet of Things. Ons innovatie team is in 2018 met een groei van 4 naar 11 personen, dus bijna 3 keer zo groot geworden.

Content goed vindbaar

Op de nieuwe site wordt onze focus op nieuwe technologie beter zichtbaar en heeft content een belangrijke rol gekregen. Geïnteresseerden navigeren moeiteloos door de responsive site heen, om mooie cases en onze technische kennis in de vorm van blogs en downloads, tot zich te nemen. 

E-sites helpt zowel start-ups als gevestigde merken digitaal te innoveren, bijvoorbeeld Voetbal International, Paaspop, XXimo, CZ, Amarant en Medicplanner.

Bekijk de video met toelichting op de nieuwe website van Marloes, managing director bij E-sites.