Nieuwe rollen bij E-sites voor meer groei en een nóg betere dienstverlening

nieuws

Roy Niemantsverdriet en Chris van Persie vervullen met ingang van 1 januari 2021 beiden een nieuwe rol binnen E-sites. Samen met algemeen directeur Arthur Engel gaan zij, met hun kennis en ervaring, inzetten op het realiseren van de strategische plannen van E-sites voor de aankomende jaren. De focus ligt op verdere groei en nóg beter aansluiten op de wensen en behoeften van onze klanten.

 

Managing director Marloes neemt afscheid van E-sites

Eind januari nemen we na 13 jaar afscheid van managing director Marloes van Roosendaal - Bovée. Zij heeft besloten een welverdiende sabbatical te nemen. Tijd en ruimte die Marloes wil gebruiken om te overdenken waar ze heen wil in de toekomst. De eindverantwoordelijkheid voor E-sites komt daarmee te liggen bij Arthur Engel.

Propositie E-sites verder versterken

Naast haar rol als directielid was Marloes ook verantwoordelijk voor sales & marketing. Die verantwoordelijkheid neemt Roy Niemantsverdriet, na 5 jaar in de functie van accountmanager, over. In zijn nieuwe rol, head of sales & marketing, gaat Roy samen met het team aan de slag met het verder versterken van de E-sites propositie, zodat we ook in de toekomst toffe, waardevolle projecten samen met onze klanten mogen realiseren.

 

Continue procesverbetering

In onze organisatie zijn we altijd bezig met innovatie, impactvolle projecten en nauw samenwerken met onze klanten. Binnen E-sites zijn we daarom doorlopend bezig met het verbeteren van ons proces. Chris van Persie, inmiddels 5 jaar product owner bij E-sites, neemt in zijn nieuwe rol, head of operations, de verantwoordelijkheid over het doorvoeren van continue verbeteringen op het proces en in de samenwerking met onze klanten.

2021, let’s go! Een nieuw jaar dat we vol vertrouwen tegemoet gaan en waarin we weer met veel enthousiasme werken aan jouw digitale vooruitgang. Wij zijn blij dat Roy en Chris deze uitdaging met ons aangaan en wensen ze veel succes in hun nieuwe rol.

Arthur Engel
Algemeen directeur E-sites