Spar met ons over chatbots en Artificial Intelligence op Tech Live!

Nieuws

29 mei is het weer tijd voor Tech Live. Een inspirerend event met al het nieuws rondom de laatste technologie en toepassingen hiervan in de business en marketing wereld. E-sites is erg trots om dit jaar betrokken te zijn als hoofdsponsor!

Round Table sessions

Wij nodigen je graag uit om nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door middel van onze round table sessies. Hier deel je kennis en ervaringen met vakgenoten en experts en worden er interessante topics bediscussieerd. Schuif aan en spar met onze deskundigen.

Waarom een chatbot ook voor jouw organisatie interessant is!

Tijden: 13.00-13.30 en 13.45-14.15 (Bas van Kuijck) 

De populariteit van chatbots neemt toe. Maar de mogelijkheden ook! Want ze worden steeds slimmer. En zijn binnen afzienbare tijd zelf te beheren. Eigenlijk kan elke organisatie wel iets met chatbots. Maar hoe werken ze precies? En hoe voegen ze daadwerkelijk waarde toe voor jouw organisatie? In deze round-table informeer en inspireer ik je met de (nieuwste) mogelijkheden van chatbots als aanvulling op jouw bestaande kanalen. Meld je aan!

Artificial Intelligence voor unieke verkoopteksten op Auto.nl

Tijden: 14:30-15:00 en 15:15-15:45 (Roy Niemantsverdriet)

Unieke auto-omschrijvingen voor auto’s die op auto.nl worden aangeboden, kosten een copywriter zeker 20 minuten. Met de tool die E-sites voor Auto.nl heeft ontwikkeld op basis van machine learning, wordt deze tijd gereduceerd tot slechts enkele minuten! Dit levert dus een flinke efficiëntieslag op. Meer weten over deze succescase? Of weten wat artificial intelligence jou kan opleveren? Schrijf je in voor deze round-table sessie!

Kom je naar Tech Live?

Heb je een vraag over bijvoorbeeld app ontwikkeling, conversational systems of Artificial Intelligence? Of ontvang je graag gericht advies? Kom gezellig een écht Brabants worstenbroodje eten bij onze stand of schrijf je in voor onze Round Table sessies! Laat het ons weten. Dan verwelkomen we je graag!