Applicaties

Slim, veilig en gebruiksvriendelijk

Webapplicatie laten ontwikkelen

Een (self)service portal, afgeschermde werkomgeving, klantportaal, maatwerk tool, functionele maatwerk website of intranet. Wij ontwikkelen veel verschillende soorten applicaties. Die wel allemaal wat gemeen hebben. Ze maken het werk van medewerkers of het leven van gebruikers makkelijker. Samen met een optimale gebruiksvriendelijkheid zorgt dat voor succes van een applicatie. Daarop ligt dus onze focus.

Jouw applicatie op maat

Administratie-processen die efficiënter verlopen, een hogere klanttevredenheid door meer selfservice mogelijkheden of een flinke tijdsbesparing doordat interne processen gedigitaliseerd zijn. Het zijn allemaal effecten van slimme applicaties en digitale transformatie. Wil jij werkprocessen optimaliseren, een gebruiksvriendelijk intranet of extranet, diensten innoveren of jouw dienstverlening richting klanten verbeteren? Let’s talk! Want daar begint het allemaal mee: een goed gesprek. Elke applicatie is tenslotte uniek en vraagt dus om een eigen aanpak. Doelstellingen, eigen wensen en je doelgroep zijn bepalende factoren voor de juiste strategie en een effectieve aanpak. Daar beginnen we dus mee!

Koppelingen en complex maatwerk

Complexiteit is meer regel dan uitzondering, bij dit soort projecten. Gaaf! Want onze developers houden wel van een uitdaging. In onze jarenlange ervaring met technisch complex maatwerk zijn we bedreven en gedreven om altijd weer de beste oplossing te vinden voor een complex vraagstuk. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden met technologie. Jij kunt dus echt op de juiste expertise rekenen. En dat is wel zo fijn, om zekerheid te hebben over de beste keuzes en een goed besteed budget!

Meer lezen over applicaties die wij ontwikkeld hebben?

Check deze applicatie cases!

Een goed voorbeeld van een applicatie is een intranet.

Een intranet is een digitale omgeving speciaal ontwikkeld voor jouw organisatie, een maatwerk oplossing waar alleen de medewerkers van een specifieke organisatie toegang tot hebben. Een intranet wordt gebruikt om efficiënter intern te communcieren, belangrijke mededelingen te doen, vertrouwelijke documenten te delen of juist om het personeel op informele wijze met elkaar te laten interacteren. Ga je voor een relatief eenvoudig intranet of juist voor een zeer uitgebreid digitaal project waarbij meerdere (interne) systemen gekoppeld worden aan elkaar?

Waar begin je? Wij schreven een handige whitepaper voor je: ''De 5 belangrijkste voordelen van een succesvol intranet''. De titel zegt het al: we gaan dieper in op de voordelen en bieden je nieuwe inzichten in wat een intranet voor jouw organisatie kan betekenen. Je ontvangt hem geheel vrijblijvend in je inbox!

Download de whitepaper.