Pakketselectie softwarepakket
Tech consultancy

Bedrijfssoftware selecteren kan best lastig zijn. Er is zoveel keuze. En je bent misschien lang niet van elk pakket op de hoogte wat de voor- en nadelen zijn. Wij weten jou de juiste vragen te stellen. Wil je advies bij je keuze in softwarepakketten, voor bijvoorbeeld je contentbeheer, database of administratieve bedrijfsprocessen? E-sites helpt! Samen ontdekken we welk softwarepakket goed bij jouw organisatie en wensen past.

Het beste CMS, CRM of ERP voor jouw organisatie? 

Het contentmanagement systeem (CMS) voor je contentbeheer is van veel persoonlijke voorkeuren en vereisten afhankelijk. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld een Customer Relation Management (CRM) systeem, Enterprise Resource Planning (ERP) systeem, e-mailmarketingsysteem of personalisatie software. Welke uiteenlopende wensen zijn er binnen jouw organisatie, met betrekking tot een nieuw systeem? Wij stellen je de juiste vragen, kunnen je begeleiden bij een longlist-shortlist-methode en scheppen zo samen het gewenste overzicht. 

Interesse in een demo? Natuurlijk! Wij geven je graag een rondleiding binnen een specifiek systeem. Alles voor een complete beeldvorming en uiteindelijk: een weloverwogen besluit. Want daar kom je echt verder mee.

Wil je nog wat meer informatie?

Download dan onze whitepaper "In 3 stappen naar een toekomstproof online platform - maak de beste CMS keuze!".

 

Download de gratis whitepaper