Pitch uitschrijven voor een digitaal bureau?

Tech consultancy

Denk je aan een aanbesteding, voor de ontwikkeling van jouw digitale oplossing? Dan is het opstellen van een heldere opdracht essentieel. Wij helpen je graag daadwerkelijk een goede vergelijking te maken tussen verschillende digitale bureaus. Hoe? Door gezamenlijk een goede Request For Information (RFI) en/of Request For Proposal (RFP) op te stellen. Samen zorgen we dat vragen, wensen en kaders vanuit je organisatie helder worden omgezet naar een scherp geformuleerde opdracht.

Request For Information (RFI) voor een digitaal bureau

Wanneer je meer wil weten over de diensten van een digitaal bureau, kan een RFI de juiste hulp bieden. Maar om echt een relevante vergelijking te kunnen maken, is de juiste vraagstelling essentieel. Als digitaal bureau weten we bij E-sites precies hoe dit werkt. 

Kunnen wij je onafhankelijk hulp bieden? Natuurlijk! Want het is jouw vraag, die we centraal zetten. En niet ons eigen aanbod. Wij willen meer doen met de kennis die we in huis hebben. Door de vele RFI’s die we voorbij hebben zien komen en de honderden vragen die hierin opgenomen waren, hebben we veel kennis opgebouwd. We merken dat organisaties niet altijd weten wat echt relevant is, waardoor ze later voor verrassingen komen te staan. 

Daarom helpen wij graag! Op basis van jouw opdracht, weten wij exact welke RFI vragen jij moet stellen. Wat relevant is om daadwerkelijk de informatie te verkrijgen die je nodig hebt. Zodat je een goede keuze maakt voor de juiste samenwerkingspartner en het meeste haalt uit je budget.

Request For Proposal (RFP) voor een digitaal bureau

Met een RFP, of simpelweg vertaald: een offerte-aanvraag, kun je verdergaan wanneer je voldoende informatie binnen hebt voor je selectieproces. Heb je behoefte aan een goed RFP voorbeeld? Wil je advies? We delen graag onze ervaring met je! En kunnen je tips geven, of een RFP checklist. Samen zorgen we voor een heldere omschrijving van jouw opdracht. We gaan in op onder andere: doelgroepen, (conversie) doelstellingen, technische vereisten, structuur, SEO, design en hosting. Met een gedetailleerde RFP beschik je over een heldere opdracht-beschrijving waarmee jij de beste pitch uitschrijft.