Prototyping

Tech consultancy

Een digitale oplossing tastbaar maken, nog voor het werkelijk ontwikkeld wordt. Omdat je investeerders wil overtuigen van je idee bijvoorbeeld. Of omdat je het wil testen bij je doelgroep. Dit kan! Wij helpen je graag bij de ontwikkeling van prototype, in de vorm van een klikbaar design of prototype app. De daadwerkelijk techniek erachter werkt dan nog niet, maar het biedt gebruiker al wel een levendig gevoel van de werking. Deze ervaring schept een goed beeld van je toekomstige digitale oplossing, nog voor er daadwerkelijk investeringskosten zijn gemaakt. 

Prototype maken belangrijk? 

Waarom is het raadzaam een prototype te ontwikkelen? Het antwoord is simpel; je creëert er een levendige beleving mee van het beoogde product. En dat heeft verschillende voordelen. Zo is het belangrijk om de gebruikerservaring meetbaar te maken en te optimaliseren. Maar ook stelt het je in staat om het concept of je idee, te valideren. Draagt het (voldoende) bij aan de doelstelling die je voor ogen hebt? 

Nog voor je daadwerkelijk geld uitgeeft aan de (soms kostbare) ontwikkeling van je product, kun je met een prototype waardevolle feedback in handen krijgen. Hiermee verbeter je jouw definitieve design, en je voorkomt grote of noodzakelijke veranderingen later in het ontwikkelingsproces. Je lanceert een beter product dus! En vergroot daarmee je kans op succes enorm.

Experimenteren met nieuwe technologie: Tminus10

Wil je meer met nieuwe technologie en kansen grijpen met de nieuwste mogelijkheden? Maar weet je niet precies hoe? Dan biedt onze start-up Tminus10 de juiste begeleiding. Met dit initiatief ondersteunen we organisaties bij het lanceren van goede ideeën en het versnellen van innovaties, door te hacken: het snel tastbaar maken van technologie en concepten door prototyping. 

De dienstverlening van Tminus10 gaat om het valideren van nieuwe ideeën en de toepassing van nieuwe technieken. Met prototypes, proof-of-concepts en blauwdrukken wordt er een testbaar of werkbaar product gerealiseerd als voortraject op eventuele ontwikkeling. Nieuwe ideeën of technieken worden voor jouw organisatie toetsbaar en tastbaar gemaakt. Benodigde kosten kunnen op deze manier beter inzichtelijk gemaakt worden en het versnelt innovatie aanzienlijk. Wil je meer weten, over Tminus10 en wat we voor je kunnen betekenen? Meer informatie vind je op tminus10.nl.