oud TechTalk Health - 10 juni 2021

online event

Interessante middag bij TechTalk Health - Digitale transformatie!

Door Covid-19 is de digitale transformatie met 7 jaar vooruit gesprongen. Ook in de zorg. Noodgedwongen bereiken we patiënten tegenwoordig vaak online. Maar digitale transformatie is meer dan digitaliseren, automatiseren of beeldbellen. Het omvat het opnieuw organiseren van bestaande processen rondom de zorgverlener en zorgvrager, waarbij digitale technologieën een dominante rol spelen. 

Hoe ga je hier als zorgorganisatie mee om? Hoe zet je tijdens een pandemie een innovatief platform op dat een positieve bijdrage levert aan processen in de zorg en levens van patiënten? En misschien nog wel de belangrijkste vraag: hoe creëer je draagvlak onder zorgverleners en zorgvragers? 

Donderdagmiddag 10 juni om 15:30 uur gaat Florian Siemer, new business accountmanager E-sites, tijdens de TechTalk Health - Digitale transformatie in gesprek met Lourens Pouwer, founder van start-up The Right Meal. Pouwer neemt je mee in zijn reis door digitale transformatie binnen de zorg en vertelt over hoe hij in tijden van een pandemie een succesvolle health start-up weet te lanceren. Raak geïnspireerd… 

Aanmelden

Jij kan erbij zijn! Meld je via het formulier hiernaast kosteloos aan voor de online TechTalk Health - Digitale transformatie.

 

Praktische details

Wat: TechTalk Health - Digitale transformatie
Datum: donderdag 10 juni
Tijd: van 15:30 tot 16:00 uur

Meld je aan!