Zorgapp laten maken

E-sites, jouw partner in digital health

Zorgapp laten maken

Heeft jouw zorgorganisatie een goed idee om met een app zorgprocessen te optimaliseren, kosten te besparen of andere zorgbehoeften gemakkelijker en sneller te maken? Of wil je bijvoorbeeld beschikbare informatie met een app snel toegankelijk maken? Maar zo’n proces in gang zetten kan soms lastig zijn. Want waar begin je? E-sites denkt graag met je mee.

 

Diverse mogelijkheden voor zorgapps

Bij E-sites hebben we al meer dan 22 jaar ervaring met web- en appdevelopment. In de afgelopen jaren hebben onze iOS en Android developers mooie, goedwerkende en zelfs award winning (zorg)apps ontwikkeld. We begrijpen dan ook hoe belangrijk aspecten zoals gebruiksvriendelijkheid en veiligheid zijn voor zorgapps. 


Waarvoor zou jij een app willen laten ontwikkelen? Om je doelgroep beter te begeleiden of werkprocessen optimaliseren? Samen denken we goed na over jouw wensen, features en doelstellingen, zodat de app daar naadloos op aansluit. Onze experts hebben veel ervaring in de ontwikkeling van native apps, web apps, progressive apps en hybride apps. Dat in combinatie met de nieuwste technologische ontwikkelingen (bijvoorbeeld Internet of Things), koppelingen met andere apps en Bluetooth zorgt ervoor dat we de best passende maatwerkoplossing voor jouw zorgorganisatie maken!

Diverse mogelijkheden voor zorgapps | E-sites

Kom in contact met een expert

Vul hier het formulier in en vraag vrijblijvend een gesprek aan met een van onze experts op het gebied van apps in de zorg.

Kom in contact met een expert | E-sites

Voorbeelden van zorg apps

 1. 1

  Happi app

  award winning app voor de zorg die patiënten gemak en vertrouwen geeft in de omgang met hun ziekte en gezondheid door op afstand het ziektebeloop digitaal te registreren en monitoren.

 2. 2

  MedicPlanner

  Met een app beschikbaar zorgpersoneel in ziekenhuizen optimaal inzetten door interne dienstroosters automatisch in te vullen en gaten op te vullen met aangesloten ZZP'ers, zonder tussenkomst van uitzendbureaus.

 3. 3

  Stoplicht App (Amphia ziekenhuis)

  Een tijdbesparende app die inzichtelijk maakt welke thuiszorgorganisaties capaciteit hebben om patiënten na een ziekenhuisopname thuiszorg te bieden. Een top samenwerking tussen diverse zorginstellingen.

ISO gecertificeerd

Veiligheid vinden we ontzettend belangrijk, daarom zijn we ook in het bezit van een aantal belangrijke certificeringen. De ISO 27001 certificering hebben we al sinds 2016, dit is een internationale norm voor informatiebeveiliging.

Hoe werken wij bij E-sites

Wij werken met de scrum methode. Dit zorgt ervoor dat klanten nauw betrokken zijn bij hun eigen project. En na elke sprint wordt er een werkend (deel)product opgeleverd. Vanaf de allereerste sprint ontstaat er dus al een digitaal product met werkende, belangrijke functionaliteiten. De opdrachtgever is dan direct in de gelegenheid om feedback te geven en onderdelen te testen. Deze werkwijze geeft voor ruimte voor onderlinge samenwerking, biedt voortschrijdend inzicht en haalt het maximale uit je budget.

Hoe werken wij bij E-sites | Scrum methode | E-sites