Zorgwebsite laten maken

E-sites, jouw partner in digital health

Zorgwebsite laten maken

Wordt het tijd voor nieuwe zorg website? Een die naadloos aansluit op alle wensen en behoeften van patiënten, cliënten en zorgverleners? Maar zorg vernieuwen kan soms erg lastig zijn. Door bijvoorbeeld verzet van stakeholders, veiligheidsissues of gebrek aan juridische kennis. E-sites denkt graag mee!

Diverse mogelijkheden voor zorgwebsites

Al meer dan 22 jaar werken wij samen met diverse grote, mooie zorgorganisaties en pharma. Die hebben ons zeer bekwaam gemaakt in belangrijke aspecten, zoals de omgang met wet- en regelgeving, speciale vereisten en gebruiksvriendelijkheid. Met deze kennis en de nieuwste technologische ontwikkeling creëren we altijd nieuwe mogelijkheden en de beste oplossingen. 

We hebben al verschillende corporate websites, werkenbij-websites en kennisplatformen ontwikkeld. Welk soort website het beste past bij jouw organisatie hangt af van de doelen en wensen van jouw zorgorganisatie. Samen maken we keuzes op basis van technische mogelijkheden, open source oplossingen (CMS systeem) en de benodigde API koppelingen, zodat we met de beste maatoplossing kunnen komen.

Daarnaast maken we zorgprocessen efficiënter en zelfs het leven van patiënten gemakkelijker door het ontwikkelen van: gezondheidsapps, chatbots, digitale communicatiemiddelen, zorgplatformen, PGO’s (persoonlijke gezondheidsomgeving), zorgportalen, keuzehulpen, monitoring tools, en applicaties.

 
Diverse mogelijkheden voor zorgwebsites

Kom in contact met een expert

Vul hier het formulier in en vraag vrijblijvend een gesprek aan met een van onze experts op het gebied van websites in de zorg.

Kom in contact met een expert | E-sites

Voorbeelden van zorgwebsites en -platformen

 1. 1

  Amphia (werkenbij-website)

  Digitale transformatie door de ontwikkeling van een toekomstbestendige website gericht op gebruikerservaring en het profileren van het merk Amphia. Daarnaast een vacatureplatform om meer en de juiste zorgprofessionals aan te trekken.

 2. 2

  Stichting mantelzorgtest

  Een gebruiksvriendelijk en waardevol platform voor mantelzorgers, dat inzicht geeft, praktische tips en mantelzorgers hulp biedt.

 3. 3

  Heyleys

  Een platform voor patiënten met kanker om klinische onderzoeken te vinden en daarmee mogelijkheden omtrent extra behandel kansen.

   

ISO gecertificeerd

Veiligheid vinden we ontzettend belangrijk, daarom zijn we ook in het bezit van een aantal belangrijke certificeringen. De ISO 27001 certificering hebben we al sinds 2016, dit is een internationale norm voor informatiebeveiliging.

Hoe gaat E-sites te werk?

Wij werken met de scrum methode. Dit zorgt ervoor dat klanten nauw betrokken zijn bij hun eigen project. En na elke sprint wordt er een werkend (deel)product opgeleverd. Vanaf de allereerste sprint ontstaat er dus al een digitaal product met werkende, belangrijke functionaliteiten. De opdrachtgever is dan direct in de gelegenheid om feedback te geven en onderdelen te testen. Deze werkwijze geeft voor ruimte voor onderlinge samenwerking, biedt voortschrijdend inzicht en haalt het maximale uit je budget.

Hoe gaat E-sites te werk? | scrum methode