E-sites stijgt naar hoogste notering in de Emerce 100

5,5 sterren in de categorie Digital Agency Middelgroot
Hoogste notering E-sites in Emerce 100

De afgelopen drie jaar stonden we op een tweede plaats, maar dit jaar zijn we gestegen naar een nummer 1-notering in de Emerce 100! Dit is de bekendste ranglijst voor Nederlandse bureaus in e-business en wordt gebaseerd op een landelijk imago-onderzoek. Dat naast E-sites ook twee collega-bureaus van Handpicked agencies in hun categorie de hoogste positie claimen, maakt de prestatie extra bijzonder.

E-sites beste ‘Digital Agency Fullservice Middelgroot’

Een hoogste notering voor E-sites in de Emerce 100 met 5,5 sterren in de categorie ‘Digital Agency Fullservice Middelgroot’ is de uitkomst van een landelijk imago-onderzoek, waarbij respondenten uit het bedrijfsleven bureaus beoordelen op de kwalificaties: kennis/know-how, prijs-kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. De stijging naar een gedeelde eerste plaats in de lijst is een bezegeling van onze ambities. Het is ons streven om bij de beste bureaus van Nederland te horen. Deze hoogste notering sluit dus heel mooi aan op de inspanningen die we verrichten om deze ambitie waar te maken. Bezoekende klanten en relaties voelen hoeveel plezier er is op de werkvloer en waarderen dat we de beste willen zijn, omdat we nieuwe technologie benutten in klantoplossingen.

Handpicked agencies met 3 winnende bureaus aanvoerder in de lijst

Dat naast E-sites hebben ook collega-bureaus Fingerspitz (online marketing) en Bluebird Day (e-commerce) in hun eigen categorie de hoogste notering hebben behaald, is een opsteker voor de Brabantse digitale industrie. Onze bureaus, maar ook andere partijen in Breda en omgeving staan hoog genoteerd in de lijst. Het is erkenning voor de kwaliteit die we leveren in Brabant en bewijst dat de online industrie ook in het zuiden van Nederland voor veel impact zorgt. Bovendien bevestigt het voor ons dat onze bundeling van kennis en expertises binnen Handpicked agencies gewaardeerd wordt. Wij zijn erg trots op dit resultaat!

Meer weten over Handpicked agencies in de Emerce 100?

Lees dan het persbericht en het artikel over Handpicked agencies in Emerce magazine dat vanwege deze prestatie in het april-nummer en online verscheen.

Iedereen die heeft bijgedragen aan deze mooie beoordeling: bedankt!